Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Warsztaty w ramach projektu mPotęga

Klasy 7 i 8 miały okazję uczestniczyć w kolejnych zajęciach w ramach realizowanego projektu mPotęga „Poczuj chemię do matmy”. Uczniowie zgłębiali prawa chemiczne w zastosowaniu, korzystali z przepisu na gofry i przeliczali odpowiednio wszystkie składniki, tak aby każdy mógł sie poczęstować i skosztować jednego gofra. Wspaniałe doświadczenie, które z pewnością nauczyło współpracy, współorganizacji, umiejętności cukierniczych a przede wszystkim poznali pojęcie proporcjonalności. 

Kolejny warsztat opierał się na wyznaczaniu gęstości substancji ciekłych oraz stałych. Uczniowie poznali wzór na gęstość oraz nauczyli się korzystać z wagi oraz odmierzać ściśle określoną objętość cieczy za pomoca cylindra miarowego. Dzięki poznanym umiejętnościom mogli zastosować wzór na gęstość w praktyce i wyznaczyć ją doświadczalnie dla substancji takich jak: woda, kamień, olej, sok malinowy, cyna.

 

Projekt finansowany dzięki fundacji mBanku.

GALERIA ZDJĘĆ